Źródło grafiki: Ślepym Okiem Temidy

Walne Zebranie OSAS 06.05.2017 r. SZCZECIN

Zarząd Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Asystentów Sędziów informuje o zwołaniu Walnego Zebrania Członków na dzień 6 maja 2017 roku w Szczecinie przy ul. Przestrzennej 19 (wjazd od ul. Przestrzennej 21) o godzinie 14.30 (pierwszy termin) i 15.00 (drugi termin).

Miejsce obrad:

CENTRUM ŻEGLARSKIE
ul. Przestrzenna 19 (wjazd od ul. Przestrzennej 21)

Biuro – tel. 91 460 08 44, 91 460 08 45
Obiekt noclegowy – tel. 91 461 53 91
www.centrumzeglarskie.pl

Porządek obrad:
1. Otwarcie obrad Walnego Zebrania,
2. Wybór Przewodniczącego oraz Sekretarza Zebrania,
3. Wybór Komisji Skrutacyjnej oraz Komisji uchwał i wniosków,
4. Przyjęcie porządku obrad,
5. Sprawozdanie Zarządu z podjętych działań, w tym z finansowej działalności Zarządu w 2016 r.,
6. Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej,
7. Podjęcie uchwały o udzieleniu absolutorium członkom Zarządu i Komisji Rewizyjnej,
8. Podjęcie uchwały w sprawie przyjęcia budżetu Stowarzyszenia na rok 2017 r.,
9. Podjęcie uchwały w sprawie wyboru członków Zarządu,
10. Podjęcie uchwały w sprawie wyboru członków Komisji Rewizyjnej,
11. Uchwały i wolne wnioski,
12. Zamknięcie zebrania.

Po zakończeniu Walnego Zebrania około godziny 18-19 zaplanowaliśmy spotkanie integracyjne grill i ognisko.
Gościem honorowym spotkania integracyjnego będzie znany i lubiany artysta rysownik, sędzia Arkadiusz Krupa znany jako Ślepym Okiem Temidy. https://www.facebook.com/SlepymOkiemTemidy/

Istnieje możliwość przyjazdu do ośrodka już w piątek gdzie obecne będą władze Stowarzyszenia. Osoby zainteresowane przyjazdem w piątek proszę o informacje na pocztę stowarzyszenia tj. stowarzyszenie@asystentsedziego.org

Mając na względzie frekwencję na poprzednich Walnych Zebraniach i niemożność rezerwacji bezkosztowo większej liczby pokoi informujemy, iż do dyspozycji OSAS są dostępne wolne dwa pokoje 2 osobowe, których możliwość rezerwacji wygasa w dniu 20.04.2017. Można je rezerwować telefonicznie w CENTRUM ŻEGLARSKIM podając, iż rezerwacja ma dotyczyć Walnego Zgromadzenia OSAS. Koszt pokoju (za dwie osoby) to 130 zł.

Zachęcamy zatem również do rezerwacji indywidualnych telefonicznie lub za pośrednictwem serwisu booking.com .

W przypadku braku miejsc w CENTRUM ŻEGLARSKIM informujemy, iż istnieje możliwość indywidualnych rezerwacji w sąsiednich ośrodkach noclegowych tj. http://www.campingmarina.pl/ lub http://www.marina-hotele.pl/

Dojazd do CENTRUM ŻEGLARSKIEGO ul. Przestrzenna 19 (wjazd od ul. Przestrzennej 21)

– Najdogodniejszy dojazd ze stacji DWORCA SZCZECIN DĄBIE : autobus 856 do stacji CAMPING NŻ 12.
– Z dworca PKS lub stacji DWORCA SZCZECIN GŁOWNY: tramwaj nr 6 do stacji WYSZYŃSKIEGO lub / i tramwaj nr 2 ze stacji WYSZYŃSKIEGO do stacji JAŚMINOWA ZUS i dalej autobus 856 do stacji CAMPING NŻ 12.
– Lotnisko Szczecin- Goleniów : PKP ze stacji GOLENIÓW PORT LOTNICZY SZCZECIN do stacji SZCZECIN DĄBIE i dalej spod DWORCA SZCZECIN DĄBIE autobusem 856 do stacji CAMPING NŻ 12.

Zachęcamy również w razie potrzeby do skorzystania z aplikacji jakdojade.pl